Spökkameran 3 – Slottsruinens förbannelse Prøvelyt

Spökkameran 3 – Slottsruinens förbannelse

Prøv gratis

Spökkameran 3 – Slottsruinens förbannelse

Forfatter:
Tobias Söderlund
Oplæser:
Ella Schartner
Lydbog

VANESSAS VIDEO FRÅN Martebo är nominerad till Årets video på Youtubegalan! Hon och Tanja åker till prisutdelningen i Stockholm, och hon tar med sig kameran, den som kan filma spöken, trots varningarna hon fått från dess förra ägare. Samtidigt maler oron i Vanessa; pojkvännen Abbe och hans familj ska utvisas och hon måste göra vad hon kan för att stoppa det.

Den avslutande delen i Spökkamera-trilogin håller läsaren i ett järngrepp. Tempot är högt, liksom spänningen, och det går inte att sluta läsa. De tidigare delarna i serien är Prästgårdens hemlighet och Ljusklotets mysterium.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Børnebøger
Originaltitel:
Spökkameran 3 – Slottsruinens förbannelse

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Rabén & Sjögren
Udgivet:
2020-10-23
Længde:
5T 17M
ISBN:
9789129724707

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"