2659 Anmeldelser
3.97
Serie
Del 3 af 4
Sprog
Svensk
Kategori
Thriller
Længde
10T 34M

Spår av gudar

Forfatter: Jesper Ersgård Oplæser: Fredde Granberg Lydbog og E-bog

En filmstjärna, en småskurk och ett fynd i Sibirien som förändrar allt, för oss alla. Tredje boken i den oerhört spännande serien om Rebecca Skyler och Alexander DeFall.

Jagade av både polisen och Cornucopia måste Alexander och Rebecca leta reda på den mystiska kvinnan på fotot från 1942 – den riktiga Rebecca Skyler. Kanske vet hon vem Alexander egentligen är och var han kommer ifrån? Kanske kan hon även avslöja hemligheten bakom den silvriga staven och vilka som egentligen ligger bakom den mystiska organisationen Cornucopia som nu gör allt för att stoppa dem?

Samtidigt sker märkliga saker med de två kuberna. Den ena färdas med en ofattbar hastighet under vattnet mot ett okänt mål. Den andra, som undersöks av major Henrix i Area 51, tycks kunna påverka människor i sin närhet såväl fysiskt som psykiskt. Steg för steg inser Hendrix sanningen bakom kuberna och den mystiska staven – en sanning som inte bara är överraskande utan även utgör ett hot mot hela mänskligheten …

Spår av gudar är den sista boken i den första trilogin om Alexander DeFall och Rebecca Skyler, som inleddes med Röd gryning och Blå skymning. Här får historien sin slutgiltiga, spektakulära upplösning som är lika andlöst spännande som chockartat oväntad.

© 2022 Storytel Original (Lydbog) ISBN: 9789180111577 © 2022 Storytel Original (E-bog) ISBN: 9789180247146

Opdag mere af