Soltemplets hemmelighed Prøvelyt

Soltemplets hemmelighed

Soltemplets hemmelighed

Forfatter:
Hanne Fabricius
Oplæser:
Torben Sekov
Lydbog
E-bog

De tre københavnerbørn, Margrethe, Thea og Sigurd, rejser via en tidsportal til Stonehenge i England i keltisk tid, hvor de sammen med en gammel druide skal finde prins Æthelbear, der befinder sig i den svævende by Lutitia, som mørkets troldmænd har dømt til at svæve i al evighed i en slags ingentid. Lutitia var engang hovedbyen i kongeriget Gwendormia, men mørkets troldmænd sendte byen ud i ingentiden og tog magten over kongeriget. Prins Æthelbear er den eneste der kan besejre mørkets troldmænd og befri kongeriget.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Børnebøger

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Storyside
Udgivet:
2019-01-23
Længde:
7T 58M
ISBN:
9789178891047

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Forlaget Tyra
Udgivet:
2018-12-09
ISBN:
9788797051009

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"