Snitten & Kis - Den hellige vorte og en elendig kop te Prøvelyt

Snitten & Kis - Den hellige vorte og en elendig kop te

Prøv gratis

Snitten & Kis - Den hellige vorte og en elendig kop te

Forfatter:
Hella Joof
Oplæser:
Hella Joof
Lydbog

Hella Joofs anden bog om Snitten og Kis er en hjertevarm historie om, hvordan en sød pige i kjole kan kurerere selv den værste stress, når man er en dreng, der hedder Snitten.

Kis kan ikke finde Snitten. Da han dukker op, er den helt gal: Snitten har fået stress på grund af den samlede belastning - gud, ensomhed og alle følelserne i kroppen.

Anden bog i Hella Joofs serie om Snitten og Kis. Den første bog "Snitten & Kis" fik prisen som årets børnebog i 2014 fra BMF. Bøgerne er illustreret af Cato Thau-Jensen.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Børnebøger

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Carlsen
Udgivet:
2016-04-01
Længde:
30M
ISBN:
9788711583029

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"