Små diskrete drab Prøvelyt

Små diskrete drab

Små diskrete drab

Forfatter:
Jussi Adler-Olsen
Oplæser:
Githa Lehrmann
Lydbog

Ny udgave af Jussi Adler-Olsens populære kriminovelle.

Læserne er glade for Jussi Adler-Olsens sans for en god historie og hans særlige sans for humor. Begge dele finder man i kriminovellen Små diskrete drab, som nu genudgives i en ny udgave.

Små diskrete drab er historien om Lars Hvilling Hansen, der tager skæbnen i egen hånd, da hans kone forlader ham med en salut om, at han er blevet kedelig. Men Lars finder et sted, hvor det ikke skorter på kvinder, der er glade for hans talenter, når de vil skaffe sig af med en rig, besværlig ægtemand.

Små diskrete drab har været udgivet i antologien Liv for liv med titlen Små pikante drab.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Noveller

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Politikens Forlag
Udgivet:
2019-04-04
Længde:
1T 35M
ISBN:
9788740055511

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"