Skallra Prøvelyt

Skallra

Prøv gratis

Skallra

Forfatter:
Fiona Cummins
Lydbog
E-bog

Första boken i den hyllade Samlaren-serien

»Suverän thrillerdebut.« Val McDermid

»En riktigt läskig debut. Briljant!« The Times

En psykopat mer skrämmande än Hannibal Lecter rör sig på Londons gator. Han planerar allt i minsta detalj och lever två helt olika liv. I det ena är han som vem som helst. I det andra är han föreståndare för sin familjs ytterst makabra museum.
Nu har det blivit dags för ett tillskott till samlingen, och han är redo att mata sin besatthet. Samlaren är på jakt. Och Jakey Frith och Clara Foyle har något gemensamt – de har vad han behöver.
Det som följer är en skräckinjagande katt-och-råttalek mellan den djävulske samlaren, Jakeys far och Etta Fitzroy, en problemtyngd kriminalinspektör som utreder ett antal kidnappningar.
Skallra utforskar den tråd av mörker som löper genom oss alla och ger en isande, fängslande inblick i en psykopats hjärna.

FIONA CUMMINS är en prisvinnande journalist, med examen från det prestigefyllda Faber Academy i London. I tolv år arbetade hon som den främsta nöjesreportern för tidningen Daily Mirror. Hon bor i Essex med sin make och två barn. Skallra är första boken i hennes redan hyllade Samlaren-serie.

»En thriller kapabel att hålla dig vaken hela natten – för att sen hemsöka dina drömmar.« Daily Mail

Sprog:
Svensk
Kategori:
Thriller
Oversætter:
Jan Järnebrand

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Modernista
Udgivet:
2021-01-25
Længde:
12T 10M
ISBN:
9789178939411

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Modernista
Udgivet:
2018-07-18
ISBN:
9789177811824

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"