Sille og de andre rødder

Sille og de andre rødder

Sille og de andre rødder

Forfatter:
Kirsten Øland
E-bog

Sille går i børnehaven Mælkebøtten. Sille spørger om mange ting – ja, og snakker meget. Sådan har det ikke altid været. Da Sille gik i den gamle børnehave, sagde hun næsten aldrig noget. Hun var nemlig så genert, at hun næsten var lige ved at græde, hver gang hun skulle åbne munden.

Men i Mælkebøtten går det meget bedre. Nu tager hun med til Sofies fødselsdag og maler en mur med kirsebær sammen med Andreas og Ida. Og så prøver hun en dag at få de voksne til at forsvinde …

Sprog:
Dansk
Kategori:
Børnebøger

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Skriveforlaget
Udgivet:
2021-11-25
ISBN:
9788794183758

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"