Sen for jag hem Prøvelyt

Sen for jag hem

Sen for jag hem

Forfatter:
Karin Smirnoff
Oplæser:
Lo Kauppi
Lydbog
E-bog

Janakippo lämnar Smalånger för att delta i en utställning i Stockholm. Där kommer hennes förflutna åter en gång i kapp henne, samtidigt som nya möjligheter öppnar sig. Kanske innebär det en chans till ett värdigt liv. Med kärleken och konsten som kraft. Om det inte vore för john bror diana och de andra som kallar från norr.

Med sina två första böcker om janakippo, Jag for ner till bror och Vi for upp med mor, etablerade sig Karin Smirnoff som en berättare av rang hyllad för sin särpräglade stil och djupt uppskattad för sin känsla för det mänskliga.

Sen for jag hem är den dramatiska tredje romanen om janakippo som fullbordar trilogin.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Bokförlaget Polaris
Udgivet:
2020-04-28
Længde:
8T 19M
ISBN:
9789177952442

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Bokförlaget Polaris
Udgivet:
2020-04-28
ISBN:
9789177952459

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"