Saga på ridläger Prøvelyt

Saga på ridläger

Prøv gratis

Saga på ridläger

Forfatter:
Pia Hagmar
Oplæser:
Maja Rung
Lydbog
E-bog

Saga ska åka på ridläger och hennes bästa kompis Max säger att han kommer att sakna henne. Saga skrattar och kallar honom töntig.

Först går det jättebra för Saga, ponnyn Malte är snäll och söt och de galopperar ett helt varv. Ingen annan vågar det. Efteråt tittar de andra barnen surt på Saga. Och när det är dags att sova så känns allt jättekonstigt. Saga saknar Max! Hon ångrar att hon var dum mot honom. Hon ringer till Max och säger förlåt. Skönt! Och nästa dag kommer någon på oväntat besök.

I serien Saga och Max skapar Pia Hagmar och Maria Källström dramatik för de som just har knäckt koden.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Børnebøger

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Storyside
Udgivet:
2020-03-18
Længde:
8M
ISBN:
9789179735371

Mere info om e-bogen:

Forlag:
B. Wahlströms Bokförlag
Udgivet:
2017-11-09
ISBN:
9789132167379

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"