Romans Prøvelyt

Romans

Prøv gratis

Romans

Forfatter:
Ed McBain
Lydbog

Kriminalkommissarie Nellie Brand är fullt inställd på en morddom i fallet där en skådespelerska mördats kallblodigt utanför teatern där hon arbetar. Steve Carella, däremot, är säker på att Nellie har fel gärningsman och kämpar vidare med fallet tillsammans med stans mest korrupta polis.

Medan Bert Kling förhör vittnen och misstänkta, allt ifrån föreställningens producenter till författare, till huvudrollsinnehavarens inhoppare, lyckas han inte förtränga sitt privatliv. Han är nämligen förälskad. I en läkare. Som råkar vara chefskirurg. Som även råkar vara en svart kvinna. Men i staden Isola är ingenting svart och vitt – ingen är helt oskyldig. Och i 87:e distriktet är alla förälskade i något, även om det bara är ond, bråd död.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Krimier
Originaltitel:
Romance
Oversætter:
Björn Linné

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Norstedts
Udgivet:
2021-06-01
Længde:
9T 42M
ISBN:
9789113114170

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"