50% RABAT I 4 MÅNEDER Aktiver tilbuddet
6594 Anmeldelser
3.48
Serie
Del 1 af 11
Sprog
Svensk
Kategori
Krimier
Længde
8T 45M

Pulver

Forfatter: Sara Blædel Oplæser: Helena af Sandeberg Lydbog og E-bog

Sara Blaedel har skrivit något så ovanligt som en livsstilsthriller - en berättelse om vår tid, om det goda och det onda livet bland unga par, singlar och ensamstående mödrar. Situationen på våldsroteln hos Köpenhamnspolisen blir väldigt pressad när det inträffar två mord under en och samma helg. Söndag eftermiddag hittas en ung flicka strypt i en park, och en journalist har tidigare mördats på Hotel Royals bakgård.

Kriminalinspektör Louise Rick blir inkopplad på fallet med den unga flickan, men hon blir snart inblandad i utredningen av det andra mordet när det visar sig att hennes bästa väninna Camilla Lind, kriminalreporter på Morgenposten, kände den mördade journalisten och är helt inställd på att gräva djupare i fallet. Louise försöker hindra väninnan från att lägga sig i något som kanske är större än hon anar, men Camilla har inte för vana att lyssna på goda råd när hon känner vittringen av en bra historia. När hon sedan blir kontaktad av folk som rör sig i narkotikakretsar och korrumperade poliser tar mordutredningen en dramatisk vändning.

© 2019 Storyside (Lydbog) ISBN: 9789178590445 © 2020 Storyside (E-bog) ISBN: 9789180135115 Originaltitel: Grønt støv Oversætter: Mona Eriksson

Opdag mere af

Andre kan også lide...