178 Anmeldelser
3.81
Serie
Del 3 af 3
Sprog
Svensk
Kategori
Krimier
Længde
11T 50M

Profetens sista död

Forfatter: Håkan Östlundh Oplæser: Anders Ekborg Lydbog og E-bog

För bara ett år sedan var Elias Ferreira Krantz en vanlig 24-åring. Nu är han Profeten, en agent driven av tanken på att hämnas sin pappas död. Hans mål är Eric Hands, en mäktig industrimagnat som anses osårbar på grund av de högexplosiva hemligheter han kan avslöja, och som lamslår den svenska regeringen.
Via den franska underrättelsetjänsten får Elias en möjlighet att göra upp med Eric Hands en gång för alla. Men skuldfrågan visar sig mer komplicerad än han föreställt sig och sökandet efter sanningen för än en gång ihop Elias och Ylva Grey. Allt de utsatts för och övervunnit tillsammans har skapat starka känslomässiga band. Profetens uppdrag är tydligt och brutalt. Och det kommer att slå tillbaka mot honom själv med full kraft.
Profetens sista död är den avslutande fristående delen i spänningstrilogin efter Profetens vinter och Den falska profeten en berättelse av högsta internationella klass.

© 2021 Bokförlaget Polaris (Lydbog) ISBN: 9789177952497 © 2021 Bokförlaget Polaris (E-bog) ISBN: 9789177952503 Originaltitel: Profetens sista död

Opdag mere af

Andre kan også lide...