PRØV 7 DAGE GRATIS Prøv 7 dage gratis
1566 Anmeldelser
4.09
Sprog
Svensk
Kategori
Romaner
Længde
12T 31M

Pendlarsällskapet

Forfatter: Clare Pooley Oplæser: Kerstin Andersson Lydbog og E-bog

Ny hjärtevärmande roman av Clare Pooley, författaren bakom Ärlighetsprojektet.

I kollektivtrafiken pratar man inte med varandra. Det är nästintill en regel. Men vad händer när ett gäng främlingar bestämmer sig för att bryta mot den?

Varje morgon åker den excentriska tidningskrönikören Iona Grey tunnelbanan tio stationer, från Hampton Court till Waterloo Station. I hemlighet betraktar hon alla de karaktärer som reser samma rutt: Den söta bokmalen. Den ensamma tonåringen. Sjuksköterskan. Den till synes framgångsrika mansgrisen som alltid sitter för brett isär med benen.

Men en morgon sätter en av resenärerna en vindruva i halsen. Detta skapar en kedjereaktion som gör att de annars så tysta resenärerna måste börja prata med varandra. Och plötsligt börjar vänskaper att blomma...

Pendlarsällskapet är en underbart charmig roman av brittiska författaren Clare Pooley, som gjorde succé med debuten Ärlighetsprojektet.

© 2022 Printz Publishing (Lydbog) ISBN: 9789177715894 © 2022 Printz Publishing (E-bog) ISBN: 9789177715887 Originaltitel: The People on Platform 5 Oversætter: Katarina Falk

Opdag mere af