Pax, resan hem

Pax, resan hem

Pax, resan hem

Forfatter:
Sara Pennypacker
E-bog

Det har gått ett år sedan Peter och hans räv Pax såg varandra. Mycket har förändrats. Peter har blivit föräldralös efter kriget, medan Pax har fått en kull ungar med sin hona Bristle. Men en av ungarna har blivit svårt sjuk. Pax vänder sig till den enda människan han vet att han kan lita på: Peter. Både pojke och räv beger sig på en resa för att hitta hem, och att återfinna varandra igen.

En stark berättelse om vänskapens kraft om kampen för att återförenas, mot alla odds. Skriven av Sara Pennypacker, med stämningsfulla illustrationer av Jon Klassen. Den första boken, "Min vän Pax" utkom 2017.

Sagt om "Min vän Pax":

Det är en lika viktig som magnifik läsning detta är en bok som visar respekt för både sina rävar och sina unga läsare.
Dagens Nyheter

Berättelsen är precis som räven Pax själv: halvvild och helvacker.
New York Times

Sprog:
Svensk
Kategori:
Børnebøger

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Natur & Kultur
Udgivet:
2021-08-20
ISBN:
9789127173408

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"