PRØV 30 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
90 Anmeldelser
3.54
Serie
Del 3 af 3
Sprog
Svensk
Kategori
Krimier
Længde
10T 29M

Ondskans ekon

Forfatter: Arnaldur Indriðason Oplæser: Duncan Green Lydbog og E-bog

Ondskans ekon är en gripande och hänsynslös roman om när det förflutna kommer tillbaka och hemsöker oss. Islands främsta deckarförfattare Arnaldur Indridason är tillbaka med en ny karakteristisk spänningsroman.

En kvinna hittas mördad i sin lägenhet i Reykjavik. På hennes skrivbord hittas en lapp med kriminalinspektör Konrads telefonnummer. Kvinnan hade tagit kontakt med honom strax innan sin död och bett om honom att söka efter det barn hon lämnat bort femtio år tidigare. Den nu pensionerade inspektören nekade henne hjälp, men driven av ånger börjar han göra efterforskningar för att förstå vad som hänt barnet. Spåren leder honom till en religiös sekt, där hemska händelser verkar ha utspelat sig. Ju mer han gräver i fallet, desto svårare får han att värja sig när det visar sig att spåren vävs ihop med smärtsamma minnen från hans eget förflutna och ekon av ondska från långt tillbaka i tiden.

Ondskans ekon är en stark bok om synder, skuld och ånger. Det är den tredje boken i serien om den pensionerade kriminalinspektören Konrad.

© 2022 Norstedts (Lydbog) ISBN: 9789113112961 © 2022 Norstedts (E-bog) ISBN: 9789113112794 Originaltitel: Tregasteinn Oversætter: Ingela Jansson

Opdag mere af

Andre kan også lide...