Om jag kunde drömma/ Liv och död - Jubileumsutgåva Prøvelyt

Om jag kunde drömma/ Liv och död - Jubileumsutgåva

Prøv gratis

Om jag kunde drömma/ Liv och död - Jubileumsutgåva

Forfatter:
Stephenie Meyer
Lydbog

TWILIGHT 10 ÅR! Nu kommer jubileumsutgåvan av Twilight på svenska - Om jag kunde drömma/Liv och död. Boken innehåller alltså både Om jag kunde drömma och den omarbetade berättelsen Liv och död där Bella har blivit Beau och Edward har blivit Edythe.

Dubbelutgåvan förenar den klassiska kärlekshistorien med Meyers djärva och överraskande omskapande av hela romanen. Boken kommer att överraska och hänföra läsare, som nu får uppleva den ikoniska berättelsen genom ögonen på en mänsklig tonårspojke förälskad i en kvinnlig vampyr.

När Beaufort Swan flyttar till den dystra lilla staden Forks och träffar den mystiska Edythe Cullen, förändras hans liv på sätt han aldrig kunnat ana. Edythe är oemotståndlig och djupt gåtfull, med porslinsvit hy, guldfärgade ögon, hypnotisk röst och övernaturliga krafter.
Beau anar inte att ju närmare han kommer Edythe, ju farligare blir det för både honom och andra i hans närhet. Och snart är det för sent att ångra sig...

Sprog:
Svensk
Kategori:
Fantasy & SciFi
Originaltitel:
Twilight Tenth Anniversary/Life and Death Dual Edition
Oversætter:
Carina Jansson

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Storyside
Udgivet:
2016-03-03
Længde:
28T 17M
ISBN:
9789176137833

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"