1006 Anmeldelser
4.2
Serie
Del 6 af 7
Sprog
Svensk
Kategori
Fantasy & SciFi
Længde
28T 17M

Om jag kunde drömma/ Liv och död - Jubileumsutgåva

Forfatter: Stephenie Meyer Oplæser: Mirja Turestedt, Anders Blentare Lydbog

TWILIGHT 10 ÅR! Nu kommer jubileumsutgåvan av Twilight på svenska - Om jag kunde drömma/Liv och död. Boken innehåller alltså både Om jag kunde drömma och den omarbetade berättelsen Liv och död där Bella har blivit Beau och Edward har blivit Edythe.

Dubbelutgåvan förenar den klassiska kärlekshistorien med Meyers djärva och överraskande omskapande av hela romanen. Boken kommer att överraska och hänföra läsare, som nu får uppleva den ikoniska berättelsen genom ögonen på en mänsklig tonårspojke förälskad i en kvinnlig vampyr.

När Beaufort Swan flyttar till den dystra lilla staden Forks och träffar den mystiska Edythe Cullen, förändras hans liv på sätt han aldrig kunnat ana. Edythe är oemotståndlig och djupt gåtfull, med porslinsvit hy, guldfärgade ögon, hypnotisk röst och övernaturliga krafter.
Beau anar inte att ju närmare han kommer Edythe, ju farligare blir det för både honom och andra i hans närhet. Och snart är det för sent att ångra sig...

© 2016 Storyside (Lydbog) ISBN: 9789176137833 Originaltitel: Twilight Tenth Anniversary/Life and Death Dual Edition Oversætter: Carina Jansson

Opdag mere af