PRØV 6 MÅNEDER TIL HALV PRIS Aktivér tilbud
123 Anmeldelser
4.73
Serie
Del 14 af 14
Sprog
Svensk
Kategori
Børnebøger
Længde
3T 50M

Nikkis dagbok #14: Berättelser om en (INTE SÅ BRA) bästa kompis

Forfatter: Rachel Renée Russell Oplæser: Lo Tamborini Lydbog og E-bog

Motsvarigheten till Jeff Kinneys »Dagbok för alla mina fans« - med en tjej som huvudperson!

45 miljoner sålda exemplar - översatt till fler än 40 språk.

Nikki och hennes bandmedlemmar ser fram emot en GRYM sommar. De ska ut på turné, som förband till det världsberömda bandet Bad Boyz.

Nikki blir lite orolig när hennes ärkefiende, MacKenzie Hollister, nästlar in sig på turnén som praktikant för deras sociala medier. Och hon bryter ihop fullständigt när hon får reda på att hon och MacKenzie dessutom ska dela rum!

Kommer Nikki att överleva sin drömturné när den raskt går från grym till fruktansvärd? Dramat fortsätter i den fjortonde delen av Nikkis dagbok!

RACHEL RENÉE RUSSELL är bästsäljarförfattaren som toppat New York Times lista med succéserien Nikkis dagbok och den spännande nya serien Den otursförföljde Max Crumbly. Hennes böcker har tryckts i mer än 45 miljoner exemplar världen över och de har översatts till ett fyrtiotal språk. Hon tycker om att jobba med sina båda döttrar, Erin och Nikki, som hjälper till att skriva och illustrera hennes böcker. Rachels budskap är: »Bli den hjälte du alltid har beundrat!

© 2022 Modernista (Lydbog) ISBN: 9789180238748 © 2020 Modernista (E-bog) ISBN: 9789178933754 Oversætter: Torun Lidfeldt Bager

Opdag mere af