Myrdet af Richelsen & Grau Sæson 3 #6 – Fritz Haarmann og Moses Sithole. Prøvelyt

Myrdet af Richelsen & Grau Sæson 3 #6 – Fritz Haarmann og Moses Sithole.

Prøv gratis

Myrdet af Richelsen & Grau Sæson 3 #6 – Fritz Haarmann og Moses Sithole.

Lydbog

Værterne falder i staver over en bogreol, og der går regulær hyggesnak i den, men selvfølgelig med smag af det morderiske.
Derefter tager vi på en eksotisk tur til Tyskland og møder Slagteren fra Hannover, Fritz Haarmann. Videre derfra til Sydafrika og den noget klodsede og aggressive Moses Sithole. Ja, præcis.
Myrdet... af Richelsen og Grau er podcasten, hvor to mænd med en morbid interesse for mord og drabsmysterier, diskuterer og gennemgår ondskaben bag nogle af verdens værste seriemordere.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Fakta
Serie:
Myrdet: 26

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Myrdet
Udgivet:
2021-05-18
Længde:
1T 21M

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"