Muminpappans memoarer Prøvelyt

Muminpappans memoarer

Prøv gratis

Muminpappans memoarer

Forfatter:
Tove Jansson
Oplæser:
Mark Levengood
Lydbog
E-bog

Muminpappan har skrivit ner berättelsen om sin stormiga ungdom när drontarna var mycket större, ovädren farligare och solskenet varmare än nu. Kanske har han skarvat lite ...

I de första böckerna om Muminfamiljen nämner Muminpappan då och då att han ska dra sig tillbaka och skriva ner sina minnen från sin ungdom: om uppväxten på barnhemmet och om det "dålighetsliv" han levt i sin ungdom tillsammans med hattifnattarna. När så pappan en dag blir förkyld sätter han sig och påbörjar detta projekt. Boken är hans denna berättelse, dels en beskrivning av hans vedermödor att skriva den.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Børnebøger

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Bonnier Audio
Udgivet:
2007-09-21
Længde:
4T 40M
ISBN:
9789173481366

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Förlaget M Oy Ab
Udgivet:
2019-04-15
ISBN:
9789523331617

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"