1905 Anmeldelser
3.45
Serie
Del 3 af 12
Sprog
Svensk
Kategori
Krimier
Længde
3T 3M

Mord i månsken

Forfatter: Matthew Costello, Neil Richards Oplæser: Håkan Julander Lydbog og E-bog

Mysdeckar-serien Morden i Cherringham består av fristående fall lösta av samma mordutredarduo. Perfekt cosy crime för dig som gillar Morden i Midsomer och Agatha Christie.

Den lokala Rotaryklubbens årliga julkonsert närmar sig med stormsteg när en av medlemmarna, Kirsty Kimball, faller ihop död på gatan efter en repetition. Dödsorsaken tycks vara en allergisk reaktion, utlöst av en hembakad kaka hon bjudits på under kvällen. Några veckor senare erbjuder sig Jack, ex-polis från New York, att gå med i kören och det tar inte lång tid innan den erfarne mordutredaren upptäcker hur mycket avundsjuka, rivalitet och hemligheter som döljer sig bakom Rotaryklubbens fasad. Snart är han övertygad om att Kirstys död inte var någon olycka, och hans medhjälpare Sarah är inte sen att hålla med.

Sarah Edwards, ensamstående mamma och webbdesigner, och Jack Brennan, änkling och hårdkokt före detta polis från New York, utreder i varje del i serien ett brott i idylliska Cherringham i Cotswolds - ett sömnigt samhälle där det aldrig händer någonting. Tills det börjar dyka upp fall efter fall för Sarah och Jack…

Alla delar i Morden i Cherringham är fristående, avslutade fall och serien kan läsas i valfri ordning. Mord i månsken är fall nr 3.

© 2021 Tiden (Lydbog) ISBN: 9789151504155 © 2021 Tiden (E-bog) ISBN: 9789151504223 Originaltitel: Cherringham mysteries - Murder by Moonlight Oversætter: Charlotte Sirc

Opdag mere af