Min skaldede morfars godnat historier Prøvelyt

Min skaldede morfars godnat historier

Prøv gratis

Min skaldede morfars godnat historier

Forfatter:
Thorstein Thomsen
Lydbog
E-bog

Da jeg var dreng, havde jeg en morfar. Han var skaldet, og han var god til at fortælle historier. Han kunne fortælle om alle mulige ting. Pegede jeg på et gammelt telt og sagde: "Kan du fortælle en historie om det telt, morfar?" Så sad han og tænkte lidt og sagde så: "Jeg kan ikke lige fortælle om det dér telt, men jeg kan fortælle om et telt, der lugtede af stegte pølser. Vil du høre den?"
"Ja, morfar. Fortæl den," sagde jeg så.
Og det gjorde han.

Historien om teltet er med i bogen her. Den om piben er også med. Og den om de gode sko, som ingen ville have, bortset fra den mand, der købte dem. Og der er også den om den vrede taske.
Der er mange andre historier, og det er alle sammen nogle, som min skaldede morfar fortalte til mig, da jeg var dreng.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Børnebøger

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Carlsen
Udgivet:
2014-06-01
Længde:
2T 25M
ISBN:
9788711337547

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Carlsen
Udgivet:
2013-08-21
ISBN:
9788711354742

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"