Mesterdetektiven Basil Mus Prøvelyt

Mesterdetektiven Basil Mus

Prøv gratis

Mesterdetektiven Basil Mus

Forfatter:
Disney
Oplæser:
Sonny Lahey
Lydbog

En mørk nat bliver dukkemageren Jeronimus kidnappet fra sit værksted. Hans datter Olivia og dr. Hotson opsøger den berømte mesterdetektiv Basil Mus, som bor bag gulvpanelerne i Baker Street 221 B i London. De finder hurtigt ud af, at Basils ærkefjende Professor Rottigan står bag kidnapningen og planlægger at overtage magten over hele England! Lyt med og find ud af, om det lykkes Basil, Olivia og dr. Hotson at redde Jeronimus og standse den onde Rottigan i at udføre hans skumle planer.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Børnebøger

Mere info om lydbogen:

Forlag:
SAGA Egmont
Udgivet:
2019-08-16
Længde:
9M
ISBN:
9788711967171

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"