Magins ask Prøvelyt

Magins ask

Prøv gratis

Magins ask

Forfatter:
Maria Weimer
Lydbog

Äventyrare sökes. Är du av rätt virke? Lugn, metodisk och framför allt orädd? Då är du kanske personen vi söker. Planerad undsättning/eftersök av försvunnen expedition i Berghland.

Alla omkostnader betalda, grundlön per vecka samt bonus efter fullföljt uppdrag. Risktillägg enligt utrikesministeriets schabloner. Utbildning i vapenhantering krävs, meriterande om du har tjänstgjort inom militär, haft väktar- eller polisiära uppdrag och/eller dokumenterade kunskaper inom medicin.

Skriftlig ansökan till Remex Fiskljuse, via Utrikessekretariatets personalavdelning senast sjunde dagen i sillfiskets månad. Uppge referenser.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Thriller

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Bookea
Udgivet:
2021-02-25
Længde:
10T 35M
ISBN:
9789189343894

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"