4 MÅNEDER MED 50% RABAT! Aktiver tilbuddet
219 Anmeldelser
3.31
Serie
Del 5 af 5
Sprog
Svensk
Kategori
Krimier
Længde
3T 42M

Mänskliga kvarlevor

Forfatter: Lars Kjædegaard Oplæser: Kerstin Andersson Lydbog og E-bog

På en liten ö i en skogssjö får två kärlekstörstande ungdomar sitt livs chock när de gör en makaber upptäckt i buskaget. Där ligger kvarlevorna av en människa - till stor del förmultnade. Att Agnes Hillstrøm under sin semester blir inblandad i fallet är egentligen bara en slump. Det är hennes älskarinna, patologen Gerda Eberlein, som får samtalet en stilla söndagsmorgon. När de båda möter upp lokalpolisen vid Rågeø, dröjer det inte länge innan frågetecken uppstår kring kvarlevornas placering. Vid första anblick kan man tro att det är ett självmord - någon som självmant tagit sig ut till ön för att dö. Men något färdmedel finns inte i närheten, så hur kom personen dit? Och kanske den viktigaste frågan av alla... Vem är det som gått detta ödsliga öde till mötes?

"Mänskliga kvarlevor" är den femte delen i Lars Kjædegaards serie om polisen Agnes Hillstrøm.

Lars Kjædegaard, född 1955, är en dansk författare och skribent. Han är känd för sina hyllade deckare och thrillers, och har också publicerat ett antal böcker under pseudonymen Grethe Lange.

© 2021 SAGA Egmont (Lydbog) ISBN: 9788726570083 © 2021 SAGA Egmont (E-bog) ISBN: 9788726570458 Oversætter: Emma Majberger

Opdag mere af