Lyckan kommer, lyckan går Prøvelyt

Lyckan kommer, lyckan går

Prøv gratis

Lyckan kommer, lyckan går

Forfatter:
Eleonor Sager
Oplæser:
Anja Lundqvist
Lydbog
E-bog

Emilia Lind känner hur hennes biologiska klocka tickar allt snabbare. Hur svårt kan det egentligen vara att träffa någon man vill dela livet och bilda familj med? Väldigt svårt tydligen, och det här med Tinder-dejtande är inte riktigt hennes grej.

Lillasyster Madelen Lind är gravid och borde sväva fram på små rosa moln, men det är något som inte stämmer. Vad är det som händer med hennes man Nicholas, hon känner knappt igen honom nuförtiden. Kan han ha träffat någon annan?

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Lind & Co
Udgivet:
2020-04-16
Længde:
10T 23M
ISBN:
9789178618941

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Lind & Co
Udgivet:
2020-04-22
ISBN:
9789178616565

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"