London calling Prøvelyt

London calling

Prøv gratis

London calling

Lydbog

Krille växer upp i frikyrkomiljö på 1970-talet i en villaförort till Stockholm. I smyg lyssnar han på KISS med bästa kompisen. Han upptäcker punken, bryter sig loss och dras sedan tillbaka. Krille slits mellan bästa kompisarna Aron och Petter, mellan Anden och Ace Frehley, mellan kyrkan och punken. Varför måste allt som är roligt och talar till honom vara förbjudet?

En kväll på konfalägret hör han några ord från ledarna som inte var avsedda för hans öron. Kort därefter får han sin verkliga kallelse. "London calling" är en berättelse om frigörelse, identitet, vänskap, mobbning och barns utsatthet gentemot auktoriteter.

”London calling” är första delen i en trilogi om Krille Martinsson. Du hittar även den fristående andra delen, ”Hur snart är nu?”, på din strömningstjänst.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Bookea
Udgivet:
2021-11-24
Længde:
10T 32M
ISBN:
9789189468115

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"