PRØV 30 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
Ikke anmeldt
0
Sprog
Svensk
Kategori
Sprog

Kroatisk ordbok

Forfatter: Pinhok Languages E-bog

Den här ordboken innehåller fler än 3000 kroatiska ord och fraser som grupperats efter ämne så att du lättare kan välja vad du vill lära dig först. Dessutom innehåller den andra halvan av boken två registeravsnitt som kan användas som grundläggande ordlistor där du kan slå upp ord på båda språken. Kombinationen av de tre delarna gör boken till en fantastisk resurs för språkinlärare på alla nivåer.

Hur använder jag den här kroatiska ordboken?
Vet du inte riktigt var du ska börja? Vi föreslår att du först går igenom avsnitten om verb, adjektiv och fraser i bokens första del. Det ger dig en utmärkt grund för vidare studier och ett tillräckligt stort ordförråd för grundläggande kommunikation på kroatiska. Ordlistorna i bokens andra del kan användas när det behövs för att slå upp ord du hör på gatan, kroatiska ord som du vill veta betydelsen av, eller helt enkelt för att lära dig nya ord i alfabetisk ordning.

Slutliga kommentarer:
Ordböcker har funnits i århundraden och precis som andra saker som funnits länge kan de framstå som lite gammaldags och långtråkiga, men de fungerar alldeles utmärkt. I kombination med de enkla ordlistorna är den här kroatiska ordboken en fantastisk resurs som hjälper dig genom lärandeprocessen och den är särskilt behändig när du inte har möjlighet att slå upp ord och fraser på internet.

© 2019 Pinhok Languages (E-bog) ISBN: 6610000187096

Andre kan også lide...