Kameleonten Prøvelyt

Kameleonten

Prøv gratis

Kameleonten

Forfatter:
Jonas Moström
Oplæser:
Marie Richardson
Lydbog
E-bog

Advokaten Sophie Ceder blir strypt till döds under en massage på Sturebadet i Stockholm. Allt tyder allt på det är seriemördaren Kameleonten som slagit till igen efter sju års uppehåll. Förklädd till allt från präst, lokalvårdare till receptionist och läkare stryper mannen med de tusen ansiktena sina offer och lämnar efter sig en tärning som souvenir.

Nathalie Svensson, Johan Axberg och de andra medlemmarna i Nationella gärningsmannaprofilgruppen blir inkallade. I jakten på landets mest utstuderade seriemördare tvingas de in i ett rollspel där både deras privata som yrkesmässiga identiteter hotas.

Samtidigt som profileringsgruppen sätter allt på spel för att gripa Kameleonten är relationen mellan Nathalie och Johan frostig. Johan har bestämt sig för att stanna hos familjen i Sundsvall, men nu berättar han något som än en gång vänder upp och ner på deras relation.

Kameleonten är den sjunde fristående delen i Jonas Moströms populära och prisbelönta deckarserie om psykiatriker Nathalie Svensson och kriminalkommissarie Johan Axberg.

Rapp thriller med många infallsvinklar! [Jonas Moström] har än en gång skrivit en topproman. Ölandsbladet om Skytten

Spänningen behåller sitt grepp till slutet! Länstidningen Jämtland om Skytten

Sprog:
Svensk
Kategori:
Krimier
Originaltitel:
Kameleonten

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Norstedts
Udgivet:
2020-10-08
Længde:
11T 45M
ISBN:
9789113108308

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Norstedts
Udgivet:
2021-01-11
ISBN:
9789113108292

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"