PRØV 14 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
109 Anmeldelser
3.66
Serie
Del 2 af 4
Sprog
Svensk
Kategori
Krimier
Længde
17T 20M

Kallt blod

Forfatter: Lisa Jackson Oplæser: Anna Thiam Lydbog og E-bog

I en sjaskig lägenhet i New Orleans blir en kvinna brutalt mördad av en hänsynslös gärningsman. Hennes kropp hittas sargad och sönderbränd, men mördaren är säker på att han lyckats komma undan utan att bli sedd. Det visar sig dock snart att det faktiskt finns ett vittne - någon som sett precis allt som skett. Problemet är bara att hon inte befunnit sig på platsen. Hon har inte ens varit vaken.

När Olivia Benchet för andra gången vaknar av en fruktansvärd och våldsam drömsyn bestämmer hon sig för att kontakta polisen. Hon är säker på att en seriemördare rör sig i staden, men kriminalaren Rick Bentz är inte så lätt att övertyga. Inte ens när ännu en kropp hittas, under exakt de omständigheter som Olivia beskrivit, vill han tro på det hon har att säga. Hur många mord ska hon tvingas bevittna innan Bentz tar henne på allvar?

"Kallt blod" är den andra delen i Lisa Jacksons New Orleans-serie med poliserna Rick Bentz och Reuben Montoya.

Lisa Jackson, född 1952, är en amerikansk författare som lyckats med bedriften att toppa New York Times prestigefyllda bästsäljarlista. Hon är verksam inom flera genrer, men mest känd är hon kanske för sina insatser i deckarvärlden. Lisa har även skrivit en serie ihop med sin syster, Nancy Bush, som också är författare.

© 2021 SAGA Egmont (Lydbog) ISBN: 9788726987300 © 2021 SAGA Egmont (E-bog) ISBN: 9788726987270 Oversætter: Jakob Arvidsson

Opdag mere af