Jultrubbel i Snowdonia Prøvelyt

Jultrubbel i Snowdonia

Prøv gratis

Jultrubbel i Snowdonia

Forfatter:
Lilly Emme
Oplæser:
Malin Janlöv
Lydbog
E-bog

Det närmar sig advent och tre väldigt olika personer flyttar hastigt till en liten by i Snowdonia. En bedagad skådespelerska, Chloe, sörjer ett tragiskt dödsfall. Holly, en ung kvinna med stort hjärta, flyr efter en traumatisk händelse på sin arbetsplats. Och Ethan, en briljant student från Cambridge, har under dramatiska omständigheter förlorat sin pojkvän. När Holly bestämmer sig för att blåsa liv i byns gamla pub, flätas de tre främlingarnas vägar ihop en gång för alla.

Jultrubbel i Snowdonia - är en varm feelgoodkaramell som utlovar mycket snö, walesisk landsbygd och en tro på medmänsklighet.

Lilly Emme är författare till tio böcker under annat namn, mamma till två barn samt kattälskare som drömmer om ett eget katteri.
Skriver humoristisk feelgood, och älskar själv att läsa och lyssna på varma, underhållande böcker.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romantik

Mere info om lydbogen:

Forlag:
SAGA Egmont
Udgivet:
2019-11-28
Længde:
5T 51M
ISBN:
9788726941920

Mere info om e-bogen:

Forlag:
SAGA Egmont
Udgivet:
2021-10-13
ISBN:
9788726168228

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"