4 MÅNEDER MED 50% RABAT! Aktiver tilbuddet
24 Anmeldelser
3.62
Serie
Del 2 af 2
Sprog
Svensk
Kategori
Romaner
Længde
5T 40M

Julpusslet

Forfatter: Caroline Twamley Oplæser: EvaMaria Oria Lydbog og E-bog

När mäklaren Alicia får veta att hennes pappa äger ett hus som han ärvt efter sina morföräldrar bestämmer hon sig för att fly dit över julen. Det ödsliga huset, Lilla Ryen, är en perfekt tillflyktsort för att komma bort från familjen samtidigt som hon kan göra en egen värdering av fastigheten.

Närmsta granne är skogsbonden Niklas. Han lever ensam förutom varannan vecka när det är hans tur att ha dottern. Efter en tragedi sökte han sig till samhället för en ny start och när Alicia stiger in i hans liv kämpar han emot de känslor som sprakar mellan dem.

Samtidigt väcker Lilla Ryen Alicias nyfikenhet kring sin familjs historia och vad som faktiskt utspelat sig där. Gamla album och ett upphittat litet kors blir ledtrådar i jakten på en begravd familjehemlighet.

Julpusslet är en värmande feelgood om att hitta sig själv genom sin familjs historia. En fristående uppföljare till Julmiraklet. Det är Caroline Twamleys sjunde roman och den tredje utgiven på Seraf förlag.

“Julmys, snöstorm och romantik - en perfekt julroman!” - Sofia, @Systrarnaleosbokprat

“Det här är inte bara en mysig julroman, det är spänning & mystik på hög nivå. Vad döljer sig i det förflutna?” - Emelie, @laslusenilinsen

© 2022 Seraf Förlag (Lydbog) ISBN: 9789189522336 © 2022 Seraf Förlag (E-bog) ISBN: 9789189522428

Opdag mere af