Iqbal Farooq på Bornholm Prøvelyt

Iqbal Farooq på Bornholm

Prøv gratis

Iqbal Farooq på Bornholm

Forfatter:
Manu Sareen
Oplæser:
Lars Le Dous
Lydbog

Femte bog i den populære serie om Iqbal Farooq. Iqbals skole skal sælges til tyskeren Von Zwetllerswein Gehundden på grund af finanskrisen. Faktisk vil han købe hele Danmark. Det kan ikke lade sig gøre, for det står i Grundloven. Men pludselig er Grundloven væk, så nu er hele landet i fare. Samtidig har onkel Rafiq en flok somaliere efter sig, fordi han har solgt dem tre tons bøgeblade i stedet for Khat. Så han flygter med på Iqbals lejrskole til Bornholm, hvor det vrimler med skumle tyskere. Og noget tyder på, at det også er her, Grundloven befinder sig …

Sprog:
Dansk
Kategori:
Børnebøger

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Politikens Forlag
Udgivet:
2012-08-01
Længde:
3T 36M
ISBN:
9788740008432

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"