PRØV 14 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
1372 Anmeldelser
3.66
Serie
Del 1 af 3
Sprog
Svensk
Kategori
Krimier
Længde
13T 9M

Inom familjen

Forfatter: Jakob Melander Oplæser: Jessica Liedberg Lydbog og E-bog

NY DANSK SPÄNNINGSSERIE OM FAMILJEHEMLIGHETER, SVEK, FÖRLUST OCH OM KÄRLEKEN SOM TROTSAR ALLT.

Malin Askehave är medlem i bandet Gaia 5 tillsammans med sin bror Robert. Hon är dessutom arvtagare till familjens stora rederi Askehave Shipping, som livnär sig på oljeborrning i Östersjön.
För åtta år sedan bröt Malin och Robert kontakten med familjen. Genom kändisskapet och sin musik tar syskonen upp kampen mot de klimatproblem som familjens företag Askehave Shipping orsakar.

När pappan fyller 60 år bestämmer sig Malin för att trots allt delta i firandet. Hon har nyss blivit mamma och vill att sonen ska få träffa sina morföräldrar. En dramatisk händelse på festen vänder upp och ner på allt och Malin ställs nu inför ett svårt val. Ska hon göra det som är bäst för familjen, även om det innebär att svika sina egna ideal? Kommer hon att klara den svåra uppgiften som väntar? Och vem, om någon, kan hon egentligen lita på?

INOM FAMILJEN är den första delen i serien om rederiet Askehave Shipping, ett spännande drama som kretsar kring den välbärgade familjen Askehave.

Jakob Melander är en dansk författare som har skrivit ett flertal spänningsromaner. Hans böcker har publicerats i USA, Kanada, Tyskland, Norge, Holland och Slovakien.

© 2021 Storytel Original (Lydbog) ISBN: 9789180115315 © 2021 Storytel Original (E-bog) ISBN: 9789180246705 Originaltitel: Askehave - Forbandet blod Oversætter: Karolina Hjertonsson

Opdag mere af