I ett hus i Alvdal Prøvelyt

I ett hus i Alvdal

Prøv gratis

I ett hus i Alvdal

Forfatter:
Anne-Britt Harsem
Oplæser:
Matias Holm
Lydbog
E-bog

Alvdalsfallet är ett av Norges värsta och mest uppmärksammade övergreppsfall i modern tid. Avslöjandena om den ohyggliga pedofilringen skakade Norge år 2011 och den enormt populära boken 'Mammas svek' belyste händelserna ur dotterns perspektiv.
Men hon var inte den enda som råkade illa ut i Alvdalsfallet. Hur gick det sedan för alla berörda i skandalen? Vilka konsekvenser fick det för barnen att växa upp i en miljö präglad av övergrepp, missbruk och bristande omsorg?
Alvdals-kvinnan är den första kvinnan i Norge som har dömts till fängelse för sexuella övergrepp, dessutom på sina egna barn. Kevin är hennes äldste son. Och det här är hans otroligt modiga berättelse om sanning och svek, om förhållandet till sin mor och om ett barns nästan gränslösa lojalitet mot en förälder.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Biografier
Originaltitel:
I et hus i Alvdal
Oversætter:
Erik Nisser

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Lind & Co
Udgivet:
2020-06-15
Længde:
5T 51M
ISBN:
9789178618385

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Lind & Co
Udgivet:
2020-06-15
ISBN:
9789179032715

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"