Heder utan samvete Prøvelyt

Heder utan samvete

Prøv gratis

Heder utan samvete

Forfatter:
Marc CameronTom Clancy
Lydbog
E-bog

När hotet blir verkligt

Iran står på gränsen till revolution och omvärldens ledare hyllar den så kallade Persiska våren. I kongressen höjs röster för att hjälpa rebellerna men president Jack Ryan förblir tveksam.

Samtidigt står han inför problem inom landets gränser. En dödlig influensa, katastrofala översvämningar och en oetisk senator som med hjälp av botmanipulerade nyheter gör allt i sin makt för att störta Ryan.

Det största hotet mot världens säkerhet upptäcks dock då två ryska kärnvapenmissiler kapas och förblir spårlöst försvunna. Jack Ryan Jr måste tillsammans med Kollegiet lösa mysteriet och spåren leder honom till Afgahnistan – där han blir attackerad och bortförd.Hur kan president Jack Ryan möta en fiende som vägrar visa sig? Och kan Kollegiet vinna kampen mot klockan för att återfå missilerna och rädda presidentens son?

HEDER UTAN SAMVETE är som alla Tom Clancys #1 New York Times-bästsäljare både skrämmande realistisk och aktuell – som hämtad direkt från verklighetens nyheter omdeepfakes och fake news.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Krimier
Originaltitel:
Oath of Office
Oversætter:
Svante Skoglund

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Bookmark Förlag
Udgivet:
2019-11-28
Længde:
15T 44M
ISBN:
9789189007635

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Bookmark Förlag
Udgivet:
2019-10-21
ISBN:
9789189007659

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"