Harry Potter och De Vises Sten Prøvelyt

Harry Potter och De Vises Sten

Harry Potter och De Vises Sten

Forfatter:
J.K. Rowling
Oplæser:
Björn Kjellman
Lydbog
E-bog

Plötsligt händer det märkliga ting i den lilla staden! Mystiska stjärnskott på himlen och svärmar av ugglor mitt på dagen, katter som läser kartor och underliga människor som står i gathörnen och viskar. De viskar om en viss Harry Potter ...

Föräldralöse Harry Potter bor hos sina elaka styvföräldrar och deras vidrige son. En helt ny värld öppnar sig för Harry när det visar sig att han egentligen är en trollkarl och börjar Hogwarts Skola för Häxkonster och Trolldom, en värld full av magi och spännande äventyr!

Signaturmelodi komponerad av James Hannigan

Sprog:
Svensk
Kategori:
Børnebøger
Oversætter:
Lena Fries-Gedin

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Pottermore Publishing
Udgivet:
2017-06-15
Længde:
9T 40M
ISBN:
9781781108956

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Pottermore
Udgivet:
2015-12-08
ISBN:
9781781105641

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"