Grottdykaren: Mikko Paasi och den dramatiska räddningsoperationen Prøvelyt

Grottdykaren: Mikko Paasi och den dramatiska räddningsoperationen

Prøv gratis

Grottdykaren: Mikko Paasi och den dramatiska räddningsoperationen

Oplæser:
Carl Jacobson
Lydbog
E-bog

Juli 2018, Chiang Rai, norra Thailand.
Juniorfotbollslagets 12 spelare och deras unge tränare fångades inne i ett grottsystem som översvämmades. Efter många misslyckade försök att kontakta dem var det enda alternativet det farligaste - att rädda dem genom att dyka in i grottan.
Vad hände egentligen under evakueringen och vad utspelade sig bakom kulisserna? Mikko Paasi var drivande i en operation som hela världen trodde var dömd att misslyckas.

'Grottdykaren' är också en berättelse om en man som under sina tonår i Helsingfors sköt en vän till döds av en olyckshändelse, och som sedan dess brottats med ånger och skuld. Operationen blir en djupdykning i hans egen historia: hur många räddade liv krävs för att sona hans tragiska förflutna? Under 17 dagar följde miljoner människor världen över räddningsarbetet, som inte lämnade någon likgiltig.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Biografier
Originaltitel:
Sukellus valoon
Oversætter:
Mattias Huss

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Lind & Co
Udgivet:
2020-01-20
Længde:
6T 44M
ISBN:
9789179030650

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Lind & Co
Udgivet:
2020-01-20
ISBN:
9789178616640

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"