PRØV 30 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
2628 Anmeldelser
3.5
Serie
Del 1 af 10
Sprog
Svensk
Kategori
Krimier
Længde
7T 1M

Gräset är alltid blodigare på andra sidan häcken

Forfatter: Mattias Boström, Sofia Rutbäck Eriksson Oplæser: Ellen Jelinek Lydbog og E-bog

Varför den spänningsälskande Katarina Zapp, 31 år gammal, arbetar med något så strukturerat som revision är egentligen en gåta. Men hon får dagarna att gå med hjälp av stora mängder choklad och detektivromaner som får ryggraden att krulla sig.
När mystiska saker sker både på arbetet och hemma i grannskapet slänger hon sig rakt ut i det okända tillsammans med sin pensionärs­granne Greta. Äntligen får hon användning för allt hon lärt sig i böckernas värld. För är det inte så att hon är menad att arbeta med något helt annat än siffror?
"Gräset är alltid blodigare på andra sidan häcken" är första delen i den humoristiska deckarserien Katarinas eminenta detektivbyrå. Mer mys än rys utlovas i böckerna om det annorlunda gänget på lilla Malmudden i Luleå. Boken är skriven av Sofia Rutbäck Eriksson i spirande samarbete med Mattias Boström.

”Texten flyger fram och det sprudlar av gott humör” (Catharina Ingelman-Sundberg)
"Berättarglädje när den är som bäst! Har ett konstant leende på mina läppar, bara avbrutet av fniss då och då! Suveränt" (TV4:s boktipsare Johan Anderblad på Instagram)

© 2021 Lind & Co (Lydbog) ISBN: 9789179951146 © 2021 Lind & Co (E-bog) ISBN: 9789180187763

Opdag mere af

Andre kan også lide...