Goda grannar (lättläst) Prøvelyt

Goda grannar (lättläst)

Prøv gratis

Goda grannar (lättläst)

Forfatter:
Mattias Edvardsson
Oplæser:
Anders Blentare
Lydbog
E-bog

Micke och Bianca lämnar storstan och flyttar med sina barn till ett lugnt villaområde i Skåne. Först verkar allt precis så perfekt som de har drömt om. Men när de lär känna sina grannar närmare kommer en obehaglig känsla smygande. En dag blir Bianca påkörd av en granne och skadas allvarligt. Men var det verkligen en olycka? Polisen tvivlar och kanske Micke också.

Vad har egentligen hänt mellan grannarna innan bilolyckan? Och varför är det just Bianca som blir påkörd?

Goda grannar är en psykologisk spänningsroman om det farliga med att komma sina grannar för nära. Bearbetad till lättläst av Pamela Jaskoviak.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Krimier
Originaltitel:
Goda grannar

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Bokförlaget Hedvig
Udgivet:
2020-11-30
Længde:
2T 56M
ISBN:
9789179710590

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Bokförlaget Hedvig
Udgivet:
2020-11-30
ISBN:
9789179710774

  Lignende bøger

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"