PRØV 6 MÅNEDER TIL HALV PRIS Aktivér tilbud
196 Anmeldelser
4.71
Serie
Del 2 af 2
Sprog
Svensk
Kategori
Børnebøger
Længde
2T 40M

Frostbiten - Isa och eldens hemlighet

Forfatter: Annika Meijer Oplæser: Sara Edwardsson Lydbog og E-bog

Nu när Isa har stoppat den eviga vintern borde allt vara bättre än någonsin på gården Vindelälv. Men våren kommer inte igång – i stället är det blött och lerigt och ingenting växer, och värst av allt – den råa luften har gjort Isas älskade farmor sjuk. Och när djuren i skogen börjar överge sina översvämmade hem inser Isa att hon måste göra något. Hon kontaktar sina riktiga föräldrar, kung Dalve och drottning Aurora, men de kan inte hjälpa henne – de styr bara årstiderna, inte elementen. I stället måste Isa bege sig till vattnets drottning, Anemona, för att se vad som är fel. Tillsammans med sina trogna följeslagare, hermelinen Irmelin och lämmeln Gamle Finn, beger hon sig återigen ut på ett hisnande spännande och magiskt äventyr.

Isa och eldens hemlighet är den andra boken i serien Frostbiten, skriven av Annika Meijer och inläst av Sara Edwardsson. Härlig och spännande lyssning för hela familjen!

© 2020 Storytel Kids (Lydbog) ISBN: 9789179914141 © 2020 Storytel Kids (E-bog) ISBN: 9789180112086 Originaltitel: Frostbiten säsong 2

Opdag mere af