Fotografen Prøvelyt

Fotografen

Prøv gratis

Fotografen

Forfatter:
Hans E. Andersson
Oplæser:
John Pekkari
Lydbog
E-bog

Precis när Viktor, en hemlös alkoholist, ska resa sig upp för att börja dagen, landar en ryggsäck på hans huvud. Förvirrad öppnar han ryggsäcken och hittar en kamera som visar sig innehålla foton på ett kallblodigt mord.

Den pensionerade kommissarien Dan leder utredningen vidare, men det verkar vara svårare än vad han förväntat att få svar på den gnagande frågan: Vem är fotografen?

“Fotografen” är en gripande spänningsroman om alkoholmissbruk, gängkriminalitet och att vara på fel plats vid fel tillfälle. Dans utredning leder honom rakt in i en värld av droger i krogmiljö och han får en inblick i den grymma vardagen som hemlös. Ingen kan svara på vem som syns på fotona.

Hans E. Andersson har arbetat som alkoholhandläggare både som anställd och konsult. Arbetet med utredningar om serveringstillstånd för krögare har gett honom erfarenhet och insyn av krogvärldens negativa baksida.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Bookea
Udgivet:
2021-08-19
Længde:
4T 20M
ISBN:
9789189373853

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Bookea
Udgivet:
2021-08-19
ISBN:
9789189281356

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"