PRØV 7 DAGE GRATIS Prøv nu
2953 Anmeldelser
3.83
Serie
Del 10 af 11
Sprog
Svensk
Kategori
Krimier
Længde
10T 21M

Flickan under trädet

Forfatter: Sara Blædel Oplæser: Jessica Liedberg Lydbog og E-bog

På Bornholm hittas kvarlevorna av Susan, en flicka som försvann under skolresa många år tidigare. Liket har legat dolt i en klippskreva under ett myllrande täcke av insekter. Louise Rick har lämnat sitt arbete på mordroteln och blivit hemkallad i förtid från sin jordenruntresa eftersom hennes bror försökt ta livet av sig. Han är förtvivlad. Hans fru Trine har lämnat honom och barnen och inte gett ifrån sig ett livstecken. Louise bestämmer sig för att hjälpa sin bror och försöker hitta Trine. Ett gammalt klassfoto avslöjar att Trine gick i samma klass som den hittade döda flickan på Bornholm och var med på samma lägerresa.

Danmarks spänningsdrottning nummer ett är Sara Blaedel sedan en lång tid tillbaka. Efter den omtyckta romantrilogin om Ilka återvänder hon nu till kriminalromanen och Louise Rick, en minst sagt efterlängtad återkomst. Flickan under trädet är den tionde fristående boken i Louise Rick-serien.

”Den som ännu inte läst en Louise Rick-bok av Sara Blædel har verkligen missat något.”
Pascal Engman

© 2022 Bokförlaget Polaris (Lydbog) ISBN: 9789177953593 © 2022 Bokförlaget Polaris (E-bog) ISBN: 9789177953586 Originaltitel: Pigen under træet Oversætter: Jessica Hallén

Opdag mere af