PRØV 30 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
290 Anmeldelser
3.69
Sprog
Svensk
Kategori
Krimier
Længde
9T 43M

Flickan från Moldavien

Forfatter: Erik Eriksson Oplæser: Kim Wesén Lydbog og E-bog

"En kropp fördes också ut av landvinden: en rygg, utsträckta armar, lätt böjda ben, böljande ljust hår. Ibland sjönk kroppen ner någon meter, men den flöt snart upp igen och det ljusa håret rörde sig lugnt och rytmiskt i takt med vågorna."

Den före detta polisen Verner Lindgren får återigen en tillfällig tjänst som utredare när en död flicka dras upp i ett fiskenät utanför den lilla fiskebyn Grisslehamn.

Tillsammans med Margret Mattsson börjar Verner Lindgren utreda fallet. Vid den första undersökningen av kroppen blir det snabbt tydligt att det rör sig om ett mord, och deras undersökning leder dem till en internationell liga som smugglar flickor till Sverige för att prostituera dem.

I denna spännande deckarserie följer vi poliserna Margret Mattsson och Verner Lindgren. Med sin stora yrkesvana i bagaget får de ofta de svåraste fallen på sitt bord.

Erik Eriksson föddes 1937 och är en svensk journalist, tv-producent och författare. Han har skrivit romaner, novellsamlingar, ungdomsböcker och lättlästa böcker. År 2009 fick han Aniarapriset för sitt författarskap.

© 2017 SAGA Egmont (Lydbog) ISBN: 9788711874059 © 2018 SAGA Egmont (E-bog) ISBN: 9788711838556

Opdag mere af

Andre kan også lide...