Fem minutter i jul - Disney Prøvelyt

Fem minutter i jul - Disney

Prøv gratis

Fem minutter i jul - Disney

Forfatter:
Disney
Oplæser:
Lars Thiesgaard
Lydbog

Kom i julestemning med Mickey Mouse, WALL-E, Peter Pan, Alice i Eventyrland, Peter Plys, Snehvide, de 101 dalmatinere, Tornerose, Pinocchio, Lady og Vagabonden og karaktererne fra Monsters Inc. og Biler i denne lydbog, der er fyldt med historier fra Disneys magiske univers.

Bliv fortryllet af DISNEYS fantastiske verden. Tag med på eventyr og oplev magien med Mickey, Minnie, Anders, Fedtmule, Aladdin, Dumbo, Lynet McQueen, Anna, Elsa, Peter Plys, Snehvide, Løvernes Garde, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana og alle de andre fra DISNEYS skatkammer. Slå ørerne ud og læn dig tilbage – mod det uendelige univers!

Sprog:
Dansk
Kategori:
Børnebøger
Oversætter:
Maria Roslev

Mere info om lydbogen:

Forlag:
SAGA Egmont
Udgivet:
2019-10-15
Længde:
1T 28M
ISBN:
9788726097429

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"