Farlige forhold Prøvelyt

Farlige forhold

Prøv gratis

Farlige forhold

Forfatter:
Viveca Sten
Oplæser:
Torben Sekov
Lydbog
E-bog

På den lille ø Sandhamn raserer en voldsom snestorm, men på trods af de farlige forhold, rejser en skræmt kvinde den sidste båd til skærgårdsøen. Da man den 26. december finder et lig på stranden ved Seglarhotellet, må vicepolitikommisær Thomas Andreasson forkorte sin juleferie. I den intense skærgårdskrimi "Farlige forhold" befinder Thomas sig snart i midten af en besynderlig sag, der involverer en kendt krigskorrespondent, fremmedfjendske grupperinger og en snu morder. Samtidig er Thomas' veninde Nora fanget i en hel anden kattepine, da hendes faglige ære sættes på spil.

"Farlige forhold" er sjette, selvstændige bind i Viveca Stens forrygende krimiserie om vicepolitikommisær Thomas Andreasson og juristen Nora Linde.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Krimier
Oversætter:
Bente Møller Sørensen

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Alpha
Udgivet:
2021-01-11
Længde:
11T 43M
ISBN:
9788793983823

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Alpha
Udgivet:
2021-02-11
ISBN:
9788793983816

  Lignende bøger

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"