PRØV 7 DAGE GRATIS Prøv 7 dage gratis
3323 Anmeldelser
3.83
Serie
Del 3 af 4
Sprog
Svensk
Kategori
Krimier
Længde
9T 51M

Förlorade barn

Forfatter: Patricia Gibney Oplæser: Gunilla Leining Lydbog og E-bog

Tredje delen i serien om den irländska kriminalkommissarien Lottie Parker!

En äldre kvinna hittas brutalt mördad i sin dotters hem och kriminalkommissarie Lottie Parker och hennes kollega kriminalinspektör Boyd kallas till platsen. När de upptäcker att offrets dotter saknas fruktar de att hela kvinnans familj kan vara i fara...

Två dagar senare sätts ett närliggande hus i brand, och ytterligare en person hittas död. När Lottie och hennes team börjar nysta i härvan av lögner och hemligheter upptäcker de att morden verkar ha en koppling till ett gammalt fall som leddes av Lotties egen pappa innan han begick självmord.

Lottie anar att det här fallet kan komma att ge henne svaren på vad som egentligen hände hennes far. Men hur mycket vill hon egentligen veta? Och hur långt är hon beredd att gå för att hitta sanningen?

Förlorade barn är en nervkittlande bladvändare från den bästsäljande författaren till Saknade själar och Stulna flickor.

© 2022 Storyside (Lydbog) ISBN: 9789180132336 © 2022 Storyside (E-bog) ISBN: 9789180132343 Originaltitel: The Lost Child Oversætter: Carina Jansson

Opdag mere af