Ett nytt England Prøvelyt

Ett nytt England

Prøv gratis

Ett nytt England

Lydbog
E-bog

»Vemodigt vackert. Läs den!« Aftonbladet

»En roman som gräver djupt i ytligheten, som envetet borrar sig genom lager efter lager av mänsklig fåfänga och banalitet.« Borås Tidning

»Orden är som rinnande vatten över sidorna.« Amnesty Press

En kvinna från Europa har kommit till Los Angeles med ett enda mål, en enda plan: att klättra. Att lägga staden under sina fötter. Att nå till de vita husen som lyser som prästkragar i Hollywood Hills. Att omvandla sin ungdom till något beständigt.
Ett nytt England är en roman om pengar, killar och amerikanska solnedgångar.

VALERIE KYEYUNE BACKSTRÖM är kulturjournalist, bosatt i Stockholm. Hon skriver regelbundet om litteratur och konst för bland annat Expressen och Kunstkritikk. Hon har tidigare varit chefredaktör för tidskriften Bang. Ett nytt England är hennes debutroman.

»Ett porträtt av hela västvärldens dekadenta fas.« Expressen

»Valerie Kyeyune Backström skriver med en glasklar blick, på en prosa ljussatt som ett Vogueomslag.« Gefle Dagblad

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Modernista
Udgivet:
2021-10-18
Længde:
3T 46M
ISBN:
9789180235167

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Modernista
Udgivet:
2020-08-26
ISBN:
9789178934843

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"