En plats i solen Prøvelyt

En plats i solen

Prøv gratis

En plats i solen

Forfatter:
Liza Marklund
Lydbog
E-bog

En svensk barnfamilj hittas gasade till döds i sitt hem på den spanska solkusten. Under protest skickas Annika Bengtzon till Marbella för att bevaka morden. Hennes relation till exmaken Thomas är laddad, hon vill inte lämna barnen hos honom och hans nya sambo. Men gasmorden på familjen upptar snart Annikas fulla intresse. Ju mer hon granskar dem, desto märkligare framstår de som. Under den heta solen dras Annika in i ett ödesdigert spel om kokain, penningtvätt och vedergällningar som innefattar flera generationer.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Krimier

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Piratförlaget
Udgivet:
2008-09-01
Længde:
16T 28M
ISBN:
9789164232298

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Piratförlaget
Udgivet:
2008-01-01
ISBN:
9789164241306

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"