PRØV 14 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
2205 Anmeldelser
4.58
Sprog
Svensk
Kategori
Religion og spiritualitet
Længde
10T 4M

En ny jord : Ditt inre syfte

Forfatter: Eckhart Tolle Oplæser: Björn Pedersen Lydbog og E-bog

Med bästsäljaren Lev livet fullt ut! etablerade Eckhart Tolle sig som en av vår tids ledande andliga lärare. Åtta år senare kommer nu den hett efterlängtade uppföljaren. Med utgångspunkt i den tidigare boken leder författaren oss bortom våra egna liv för att visa oss hur vi kan föda fram en ny och mer kärleksfull värld. Förutsättningen är en radikal förändring i vår medvetenhet, från den nuvarande identifikationen med egot till ett helt nytt sätt att se på vilka vi är. Vi får uppleva vår innersta natur, som är något oändligt mycket större än vi någonsin kunnat föreställa oss.
Eckhart Tolle är en av vår tids mest originella och inspirerande andliga lärare. Hans enkla och samtidigt insiktsfulla budskap har hjälpt tusentals människor att finna inre frid och tillfredsställellse. Tolle bor i Vancouver i British Columbia, men reser och verkar över hela världen.

© 2016 Storyside (Lydbog) ISBN: 9789176136782 © 2017 Massolit förlag (E-bog) ISBN: 9789187505720 Originaltitel: A New Earth Oversætter: Eva Trägårdh

Opdag mere af