PRØV 7 DAGE GRATIS Prøv 7 dage gratis
673 Anmeldelser
3.54
Serie
Del 1 af 1
Sprog
Svensk
Kategori
Romantik
Længde
6T 32M

En jul av minnen

Forfatter: Gabriella P. Kjeilen Oplæser: Frida Bergh Lydbog og E-bog

Julia Erlandsson har inte varit hemma i Lummeby på tolv år. Men när hennes pappa bryter benet och inte orkar resa till henne över julen tvingas hon tillbaka. Minnen från det förflutna jagar henne och trots att hon försöker söka skydd i böckernas värld gör allt henne påmind om vad som hände där för tolv år sedan. Det som fick henne att lämna allt och fly.

När Martin Bäckmans mamma drabbades av alzheimers och flyttade in hos honom sattes allt annat på paus. Nu, flera år senare, står han ensam i sitt stora hus när modern tvingats flytta in på hem. Han inser att han befinner sig i lite av en livskris och vet inte riktigt vad han ska göra härnäst. Inte blir det lättare av att hans ungdomskärlek plötsligt dyker upp efter att ha försvunnit spårlöst ur hans liv så många år tidigare.

"En jul av minnen" är en varm julroman om att våga bemöta trauman och sorg för att kunna gå vidare och hitta lyckan. Gabriella P. Kjeilen varvar skickligt romantik och familjeband med svärta och livets baksidor.

Gabriella Kjeilen är en svensk förläggare, kommunikatör och författare. Hon har flera ansvarsområden hos Seraf Förlag och är dessutom både lärare och redaktör på Moderskeppet. Vid sidan av detta driver hon podcasten "Livet som författare" tillsammans med Caroline Hurtig.

© 2021 SAGA Egmont (Lydbog) ISBN: 9788728049129 © 2021 Seraf Förlag (E-bog) ISBN: 9789188487957

Opdag mere af